Myśl miesiąca: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Romet Stella by gawec
Autor Wiadomość
BigSoft Offline
Administrator
Administratorzy

Ilość postów: 1.819
Reputacja: 7

Postawił/a piw: 4
Otrzymał/a piw: 40
RE: Romet Stella by gawec
Polecam zapoznać się z tym Strzałka Zarejestruj się aby uzyskać dostęp do linków. Kliknij tutaj aby to zrobić.

[Obrazek: tarja-turunen-fan.png]

[Obrazek: nightwish-tarja-fan.png]
21-03-2010 20:31:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojtekss5 Offline

Ilość postów: 4
Reputacja: 0

Postawił/a piw: 0
Otrzymał/a piw: 0
A czy ten schemat przedstawia jak podłączyć zapłon od charta?BO taki mam zamiar wstawić a i ja mam wersje podstawową czyli bez kierunków i przednia lampa od delty

21-03-2010 21:40:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BigSoft Offline
Administrator
Administratorzy

Ilość postów: 1.819
Reputacja: 7

Postawił/a piw: 4
Otrzymał/a piw: 40
Cewki świetlne podłącz pod przednią i tylną lampę, a stop weź z mocniejszej cewki ładowania. Słabszą cewkę ładowania możesz wyciągnąć. Cewka zasilająca - do modułu zapłonowego pod złącze "ZAS.", impulsator (czarna obudowa) do modułu pod złącze "STER.".

Cewki ładowania to dwie obok siebie nawinięte najcieńszym drutem, z tym, że ta mocniejsza cewka ładowania ma ciut grubszy drut niż ta słabsza ładująca.

Schemat przedstawia instalację elektryczną w najbogatszej wersji Stelli, w której stosowany był iskrownik z Charta.

[Obrazek: tarja-turunen-fan.png]

[Obrazek: nightwish-tarja-fan.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2010 21:54:54 przez BigSoft.)
21-03-2010 21:53:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do: